• image/svg+xml
  • image/svg+xml
Verkocht

het Plan

Teylingerhof kenmerkt zich door haar stijlvolle woningen, gelegen aan verkeersluwe woonhofjes, ingepast in een parkachtige omgeving met twee havenkommen met ligplaatsen voor sloepen. Teylingerhof biedt een gevarieerd aanbod van 41 ruime hofwoningen, 10 karakteristieke kadeappartementen en 21 sfeervolle hof-appartementen. Alle woningen zijn georiënteerd op een drietal groene woonhofjes. De woonhofjes zijn autoluw en daardoor uiterst kindvriendelijk.   

De kade-appartementen zijn georiënteerd op het water. Tussen de kade-appartementen wordt een scherm geïntegreerd passend binnen de architectuurstijl van het plan, waarmee een geluidsluw woonklimaat in de woonhofjes wordt gerealiseerd. Er is  ruim voldoende parkeergelegenheid. Het Teylingerhof wordt ingepast in een parkachtige omgeving met mooie wandelpaden door het groen en een nieuwe oever. De bestaande watergang wordt op een tweetal plekken verbreed tot mooie waterkommen met nieuwe ligplaatsen voor sloepen. Teylingerhof ligt op slechts enkele vaarminuten van Het Joppe te Warmond en de Kagerplassen, een eldorado voor natuur- en watersportliefhebbers.  

Teylingerhof kent een ruime variatie aan woningtypen. Er zijn drie typen hofwoningen: Krokus, Lelie & Hyacint.
En er zijn drie typen appartementen: Narcis (kade-appartementen), Tulp (hof-appartementen) en Iris (hof-appartementen)  

‘Oud Hollands in de Bollenstreek’

Het plan kenmerkt zich door de architectuurstijl ‘Oud Hollands’ met veel traditionele kenmerken. Wisselende dakgoten, verspringende gevelaccenten, afwijkende kapvormen en speciaal siermetselwerk zorgen voor een levendig gevelbeeld. Rollagen, ramen met roedeverdeling, betonnen waterslagen, luifels bij de entrees, optionele dakkapellen en een gevarieerd kleurgebruik in het metselwerk versterken de romantische en karakteristieke uitstraling en geven de woningen een eigen identiteit en karakter. De hofwoningen grenzen met een Delftse stoep aan het groene binnenhof. Ideaal voor een eigen zitje of mooie bakken met groen voor de deur.  

Aan de zuidkant van de woonhofjes grenzen de hofwoningen aan de kade-appartementen. Aan het meest oostelijk gelegen woonhof zijn de hof-appartementen gesitueerd. De kade- en hofappartementen sluiten aan bij de ‘Oud Hollandse stijl’ van de hofwoningen, maar refereren daarnaast met hun architectuur naar de karakteristieke stijl van de typerende bollenschuren uit de omgeving, ook het geluidscherm is integraal mee ontworpen en sluit naadloos aan op deze stijl. 

Menu