Iris

Aan het oostelijk gelegen woonhof liggen de  21 sfeervolle hof-appartementen. 4 appartementen, type IRIS, zijn overhoeks gelegen en hebben een waaiervorm. Deze 2-kamer appartementen zijn met de zonnige balkons georiënteerd op het groene binnenhof. De woonhofjes zijn autoluw en daardoor uiterst kindvriendelijk. Tussen de hof- en kade-appartementen wordt een scherm geïntegreerd passend binnen de architectuurstijl van het plan, waarmee een geluidsluw woonklimaat in de woonhofjes wordt gerealiseerd. De kade- en hof-appartementen sluiten aan bij de ‘Oud Hollandse stijl’ van de hofwoningen, maar refereren daarnaast met hun architectuur naar de karakteristieke stijl van de typerende bollenschuren uit de omgeving, ook het geluidscherm is integraal mee ontworpen en sluit naadloos aan op deze stijl.   

IRIS betreft een 2-kamer appartement met een bruikbaar woonoppervlak van 56 m2 met een zonnig balkon gelegen op het (noord)westen. Op de begane grond zijn de individuele bergingen gelegen. Bij de hoofdentree zijn de postkasten gesitueerd. Via de lift of trap bereikt men de galerij die de woningen ontsluit. Type IRIS heeft een ruime hoofdslaapkamer, een badkamer, separaat toilet, berging en een woonkamer annex keuken aan de balkonzijde.  

Indeling

Entree met garderobe
Separaat toilet  
Technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine
Badkamer
Woonkamer annex keuken aan tuin/balkonzijde
Hoofdslaapkamer aan hofzijde
Balkon
Privé berging op de begane grond   

Om u een indruk te geven van de woning staat hieronder een impressies van een ingerichte plattegrond van dit woningtype. Hierin zijn verschillende optiemogelijkheden verwerkt.

Plattegronden

080200_APP.jpg

Kenmerken

  • Bouwnummers 62, 70 balkon op het westen
  • Bouwnummers 63, 71 balkon op het noordwesten

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
6256.0West-
6356.0Noordwest-
7056.0West-
7156.0Noordwest-

Menu